ΦΥΛΑΞΕΙΣ - ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Περιπολίες - Άμεση Επέμβαση


Ένα αυτοκίνητο με φάρο, σειρήνα και διακριτικά της ZANTE POWER SECURITY και 2 άτομα πλήρωμα περιπολεί τους δρόμους και τα καταστήματά σας από τις 23:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί. Μόλις αναλάβουμε δράση δεν θα υπάρχει κάποιο κρούσμα διάρρηξης σπιτιού ή κλοπής αυτοκινήτου. Το αγαθό της ασφάλειας ακόμη και σε αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης δεν είναι πολυτέλεια. Οι κακοποιοί το σκέφτονται διπλά προτού κάνουν κάποια ενέργεια, όταν υπάρχει φύλαξη/περιπολία.

Στατικές Φυλάξεις


Το γραφείο της ZANTE POWER SECURITY στεγάζεται στο νησί της Ζακύνθου και συγκεκριμένα επί της οδού Ιωάννη Πλέσσα 10. Με κύρια δραστηριότητα τις στατικές φυλάξεις, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας προσφέρει πλήρη ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε, αποτελούν τους κύριους λόγους που μας εμπιστεύονται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα σε όλη τη Ζάκυνθο.

 


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

T.S. SECURITY / GRAND SECURITY / FORCE SECURITY
ISS SECURITY / SECURICON A.E. / ESA SECURITY
WILFRED’S SHIELD SECURITY / SENSOR SECURITY / DG PATROL SECURITY

 

Συνοδεία υψηλών προσώπων VIP


Η εταιρεία ZANTE POWER SECURITY αναλαμβάνει τη φρούρησή σας με υπευθυνότητα, διακριτικότητα & απόλυτη εχεμύθεια. Η κάθε περίπτωση εξετάζεται διαφορετικά και προσεγγίζεται αναλόγως, προσφέροντάς σας πλήρη ασφάλεια και βέλτιστο αποτέλεσμα.